понеділок, 18 квітня 2011 р.

"Свобода” об’єдналась з „Батьківщиною” й УНП.
"Наша Україна” залагоджує формальності.

Тетяна Воронцова, "Нова молодь Черкащини"

Черкаська обласна організація ВО „Свобода” має намір підписати угоду про вступ до лав об’єднаної опозиції, куди вже увійшли „Батьківщина”, УНП, Народний рух, „За Україну” та інші політичні партії та громадські організації.

   -- Ми провели переговори з Олегом Тягнибоком, і він підтвердив, що таке рішення політрада ВО „Свободи” прийняла днями, -- повідомив журналістів координатор опозиційних сил Черкащини, тіньовий губернатор Леонід Даценко. – Також ми мали зустріч з лідерами „Нашої України” Валентином Наливайченком і Володимиром Огризком, які підтвердили намір своєї обласної організації увійти до ради опозиційних сил. Просто в них виникли деякі формальні обставини навколо голови обласної „Нашої України”, і таким зараз юридично залишається Олександр Черевко, а з ним черкаські опозиціонери принципово не будуть вести жодних переговорів.
     За словами Леоніда Даценка, черкаська опозиція не втрачає надії підключити до свого „руху опору” і „Фронт змін”. Минулого тижня Черкаське обласне відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів написало листа Арсенію Яценюку з проханням підтримати діяльність ради опозиційних сил.

Немає коментарів:

Дописати коментар