понеділок, 5 грудня 2011 р.

Опозиція майже узгодила мажоритарку


Об`єднана опозиція Черкащини розпочала процес узгодження кандидатів на мажоритарні округи. Про це повідомили керівники обласних організацій «Батьківщини»  та «Фронту змін» і міської організації «Свободи». Практично домовились опозиціонери і щодо технічного забезпечення виборчих дільниць членами, спостерігачами. До кінця тижня учасники ради мають підписати відповідний меморандум.

«Ми також плануємо випускати спільні агітаційні матеріали, подібно до газети об’єднаної опозиції «Дзвін», де представлені всі опозиційні політичні сили. Для координації виборчої роботи плануємо створити спільний обласний штаб об`єднаної опозиції. Що ж до кандидатів по мажоритарних округах, то ми вже почали обговорення конкретних претендентів. Коли в нас буде готовий список – ми його оголосимо», - заявили Анатолій Бондаренко, Наталія Старікова та Михайло Вакуленко.

Між тим, як вважають опозиціонери, влада навмисне прописала в новому законі про вибори норму, що межі округів буде оприлюднено лише за 185 днів до виборів.
«Влада хоче нарізати округи таким чином, щоб її кандидати мали більше шансів там перемогти, тож в одному окрузі цілком можуть опинитись, як це колись і було, Черкаси і Канів. До того ж, це таємниця лише для опозиції, бо для кандидати від Партії регіонів вже сьогодні працюють в визначених округах,» - вважають в опозиції.

Немає коментарів:

Дописати коментар