неділю, 8 травня 2011 р.

Материна кривда

Роздуми після "Шустер LIVE"


Влад Брова, "Дзвін"



Чи не правда, це сумна назва допису, який публікується на День Матері - одне з найсвітліших і, в буквальному сенсі, життєдайних наших свят? 

Так, ми не завжди буваємо чуйними уважними дітьми, але завжди готуємо до цього дня і лагідні слова, і поцілунки нашим найкращим в світі матусям. 
Сьогодні ми по особливому тепло вітаємо тих, хто з першого подиху і кроку оберігає нас дотепер. Ми згадуємо з щирими словами і скупою сльозою тих, хто вже пішов від нас у вічність, і кого нам так не буде вистачати.

І для кожної істоти, яка бере на себе сміливість називатися людиною, кривда рідної матері, кривда нагла і невідомщена ...є ганьбою!


Я вірю, що ні в кого з тих, хто читає ці рядки, не затремтить рука щоб дати в морду хаму, який надумає образити його матір. Вірю, що ніякий біль відлупцьованих в бійці ребер та синці на обличчі не зменшать почуття глибокого задоволення від власноруч виконаного синівського обов'язку.

Але саме зараз,  поряд із любов'ю і вдячністю до моєї душі вповзає чорний хробак сорому. Перед моєю мамою. Моєю і тисячами таких самих стареньких матерів, які віддавши нам все до останнього так і не дочекалися щоб ми їх захистили бодай під кінець життя від збиткування обнаглілими від безкарності можновладцями. Не захистили від приниження, що його дозволяють собі в прямому ефірі Першого Національного телеканалу ці донецькі Чечєтови і Лук'янови, ці Швондєри і Шарікови сучасної української політики...

Пробачте нам, що через чвари, самовпевненість, а інколи відверті лінощі чи недопрацювання ми самі допустили до влади цю шайку. Ми самі дозволили їм сісти й звісити ноги з наших із Вами ший.

Вибачте за Ваші полічені вже роки на цьому світі, які Ви марнуєте в болісному очікуванні "покращення життя сьогодні" від аферистів з Партії регіонів з їх "червоними" поплічниками. Покращення бодай не Вам, то хоч дітям і онукам Вашим!..

Не знаю як іншим, а мені перед тими матерями, що були на ефірі у Шустера 6-05-2011р. с-о-р-о-м-н-о!

А сором для мене - це надпотужна особиста мотивація. Тож я абсолютно певен, що ні я, ні мої однодумці не зупинимось у своїй боротьбі. І зробимо ВСЕ щоб сповна віддячити цій донецькій банді за всі кривди, заподіяні нашим матерям. А материнські сльози ні їхніми мільярдними "бабками", ні їхніми залякуваннями не осушити. Осушить їх тільки наша правда, наша сила і наша перемога!

Обіцяю Вам, мамо!

Немає коментарів:

Дописати коментар