суботу, 14 липня 2012 р.

Опозиція: обшук штабу — це помста за мітинг



Керівник Черкаського обласного штабу Об’єднаної опозиції Анатолій Бондаренко переконаний, що напад на опозиційний офіс – «це помста за  протестну ходу до місцевого управління міліції, під час якої черкащани вручили керівництву  пінопластову руку на знак протесту проти зламаної руки свого активіста».

«Близько трьохсот черкащан пройшли позавчора центром Черкас і продемонстрували владі і міліції, що їх ніхто не боїться, що  ми не дозволимо безкарно ламати на майданах нашим дітям руки, тому влада не придумала нічого кращого, як спробувати заблокувати наш штаб, прикриваючись якоюсь кримінальною справою, яка ніяким чином не стосується ані опозиції загалом, ані працівників штабу зокрема», — заявив Бондаренко.

«Команда черкаського губернатора продовжує нагнітати ситуацію навколо діяльності опозиції, — підтримав Бондаренка координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко. —  Те, що відбувається на Черкащині, — це яскравий приклад агонії нинішнього режиму. Як показує історія, в такі моменти тиранія іде на безпрецидентні, жахливі дії. Це загрожує не тільки опозиціонерам, а й усім простим громадянам неадекватними і невиправданими проявами сили у будь-яких ситуаціях. Тому ми і намагаємося якнайшвидше прибрати від влади цю «донецьку бригаду», щоб вона не довела Україну і українців до громадянського розбрату і кровопролиття. У зв’язку з цим є цілком логічною наша вимога відправити у відставку голову Черкаської ОДА Сергія Тулуба, і його опричників:  начальника обласної міліції Валерія Дернового, і прокурора Миколи Лісового».

Немає коментарів:

Дописати коментар