понеділок, 23 липня 2012 р.

Даценко може піти по двох мажоритарних округах

Координатор об’єднаної опозиції Черкащини Леонід Даценко досі не знає, від якого округу він балотуватиметься на виборах до Верховної Ради України..


За попередніми домовленостями він обіцяв поступитися округом представнику ВО «Свобода», коли буде визначено, який округ «Свобода» вибере для свого кандидата. Однак, як розповів Даценко сьогодні на прес-конференції, визначеності від соратників по опозиції досі немає.

– Це не додає на перспективу перемоги ні по Канівському, ні по Смілянському округу, між якими іде вибір. Бо наші опоненти там уже не просто осіли, а стоптали все і засіяли грішми. Тому ми очікуємо, що 31 липня буде з’їзд і партії «Свобода», і об’єднаної опозиції, і партії «Удар», де буде розставлено всі юридичні крапки. Якщо об’єднана опозиція вирішить, що моє місце балотування – Смілянський округ, то я готовий працювати в цьому окрузі. Але в мене песимістичні настрої щодо тотальної фальсифікації і купівлі голосів. Бо, скільки б ми не доносили свою позицію, влада може, як каток, проїхати Черкащиною, якщо не буде серйозного спротиву з боку суспільства, – каже Леонід Даценко.


Немає коментарів:

Дописати коментар