пʼятницю, 25 січня 2013 р.

«Продать всьо»: схиблена реальність мера Черкас


Критика на адресу міського голови Черкас Сергія Одарича має дивну особливість бити рикошетом по майну обласного міста.

Ще пару років тому лідер Об'єднаної опозиції Леонід Даценко брав на кпини мера Черкас Сергія Одарича за вперті намагання продати готель «Черкаси», попередньо випхавши на вулицю не грошовиті громадські організації. Тоді Даценко необережно позубоскалив, що мерові варто продати і приміщення міської ради без зміни цільового призначення, лише замінивши вивіску «Черкаська міська рада», тобто «адміністративно-політичний бордель», на вивіску "Просто бордель".

Та, як бачимо, критикувати Одарича – це вам не із розумним шуткувати. Він явно має небезпечну схильність, навіть найдурнішу, висловлену кимось ідею, планомірно  матеріалізувати у ще більш схиблену реальність.
Мер, проковтнувши зубоскалсьтво, готель «Черкаси» успішно «збагрив», і тепер взявся 
за приміщення міськради. Він вже встиг поширити «геніальну» думку про необхідність продати приміщення міськради під готель. Чиновників мерії, за задумом мера переселять у приміщення колишньої тютюнової фабрики.

Мабуть, не дарма за дослідженням якихось там столичних аналітиків, мер Черкас Сергій Одарич посів друге місце у трійці найефективніших мерів міст України. І справді, так ефективно «дуркувати» може тільки він. Ще трохи, і він розпродасть усі Черкаси. А якщо б міг, то продав би і всіх черкасців. Йому б тільки дочекатись, поки вища влада в Україні дозволить торгувати українцями.

Андрій Продан



Немає коментарів:

Дописати коментар