вівторок, 20 вересня 2011 р.

Черкаська опозиція регіоналу Олійнику:
"Не ганьбіть черкащан!"


Черкаську об`єднану опозицію, в яку входить і обласна організація ВО «Батьківщина» глибоко обурює той факт, що роль головного політичного обвинувача Юлії Тимошенко відвели саме Володимиру Олійнику, який свого часу зрадив БЮТ і став ініціатором газової справи, ще кілька років тому понаписувавши до Генеральної прокуратури відповідні депутатські запити. Черкаські опозиціонери звернулись до Олійника з відповідним листом, в якому попросили його не ганьбити черкащан.

«Черкащани ще не забули, яким полум`яним борцем із злочинним владним режимом ви були ще сім років тому. У 2004 році ви стали не просто членом помаранчевої команди, а одним із символів Помаранчевої революції на Черкащині. Це ви піднімали на мітинг протесту студенство, це ви щодня чергували на помаранчевому майдані у центрі Черкас, це ви збурювали громадськість запальними промовами. Це ви називали тоді В.Ф.Януковича - "бандюковичем", а його команду - бандитами і злочинцями. Згодом, у 2006 році, цілком закономірно, ви були обрані до Верховної Ради за списками Блоку Юлії Тимошенко.

Але подальші ваші кроки громадськість області не зрозуміла і сприйняла. Ви перейшли до Партії регіонів, а згодом стали чи не основним її речником. Сьогодні ви взяли на себе невдячну роль головного обвинувача Юлії Тимошенко по газових справах. Щотижня в загальноукраїнських ЗМІ з`являються ваші розлогі інтерв`ю, в яких ви нещадно викриваєте своїх колишніх партійних колег, використовуючи ту ж різку риторику, яку застосовували раніше до своїх нинішніх союзників.
Не беремося судити, на який результат сподівається керівництво Партії регіонів, покладаючи на вас обов`язки медіа кілера Юлії Тимошенко, але на Черкащині ваші напади на лідера опозиції сприймаються як дріб`язкове  зведення рахунків. Ваші агресивні обвинувальні промови не додають авторитету ані самій Партії регіонів, ані Президенту, адже черкащани пов`язують їх якраз із вашою особистою образою на Юлію Тимошенко, оскільки як перебіжчик із табору БЮТ ви, як і інші депутати, що змінили своє політичне «забарвлення», отримали від неї дошкульне означення «зрадника» і «тушки» та з ганьбою були виключені з лав БЮТ- Батьківщини.

Черкащан також глибоко ображає, що саме ви, наш земляк,  взялися очорнювати Тимошенко, адже наша область їй продовжує довіряти, віддавши за неї переважну більшість голосів на президентських виборах, а за її партію - на місцевих.

Рада опозиційних сил Черкащини вважає, що ваша нинішня позиція політичного прокурора ганьбить і Черкащину, і черкащан, і не достойна вас як політика і як чоловіка. Тому закликаємо вас припинити це блюзнірство, не ганьбитися самому і не ганьбити  своїх земляків,» - йдеться в документі, підписаному координатором Ради опозиційних сил Черкащини Леонідом Даценком.

Немає коментарів:

Дописати коментар