пʼятницю, 16 вересня 2011 р.

Будівництво «золотого вертолітного майданчика» - знущання над пам’яттю Шевченка

Герб вертольота Януковича, 
у баченні Юлії Тимошенко
Будівництво вертолітного майданчика під Каневом, вартість майже 100 мільйонів гривень, у той час як більшість українців живе за межею бідності – знущання над пам’яттю Тараса ШЕВЧЕНКА. З цією заявою виступив голова Черкаської обласної організації Української народної партії Леонід ДАЦЕНКО.

За його словами, Віктор ЯНУКОВИЧ повинен почитати «Сон» ШЕВЧЕНКА, де геній України описав показову розкіш російської царської влади на фоні злиденного народу імперії. Так політик прокоментував виділення додаткових 700 тисяч гривень для будівництва вертолітного майданчика під Каневом. к повідомлялося раніше, у селі Пекарі Канівського району Черкаської області розпочато будівельні роботи зі спорудження вертолітної площадки з пасажирським терміналом здатністю 50 пасажирів на годину з під'їзною дорогою. Вартість цього проекту становить 96 млн. грн.

«Показово, що таке будівництво ведеться під егідою підготовки країни до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, однак, добре відомо, що футбольні вболівальники не користується гелікоптерами, а такий транспорт переважно використовують олігархи та перші особи держави» - вважає політик.

«Тому, вертолітній майданчик під Каневом – це стомільйонний проект, який має зробити життя олігархів та віп-чиновників ще комфортабельнішим під час офіційних «обязаловок», як частина з них називає святкування днів ШЕВЧЕНКА, щоб вони витрачали ще менше часу на вшанування великого українці» - підсумував Леонід ДАЦЕНКО.

Немає коментарів:

Дописати коментар