вівторок, 27 вересня 2011 р.

Рукою Дар`ї Степаненко ляпас Табачнику
дала вся Україна

Черкаська об`єднана опозиція вважає, що руками тендітної дівчини, студентки Києво – Могилянської академії, черкащанки Дар`ї Степаненко ляпас Табачнику дала вся Україна за його антиукраїнську, українофобську і взагалі антисуспільну позицію. Опозиціонери сподіваються, що за цей вчинок не повинно бути жодних розслідувань чи переслідувань дівчини, оскільки це ляпас жінки чоловікові, котрий недостойно поводиться.

«За це ще жодної жінки не судили, і ми сподіваємося, що так буде в цьому випадку. Хоча дуже прикро бачити такі сплановані організовані виступи, як, наприклад, студентства Черкаського національного університету. Вочевидь, за вказівкою адміністрації було оприлюднено заяву нібито студентської ради, в якій засуджується вчинок Дар`ї Степаненко, і саму дівчину називають погано вихованою,» - кажуть в Раді опозиційних сил Черкащини, додаючи, втім, що вчинок студентки є тривожним сигналом для влади,  оскільки в усі часи студентство виступало в авангарді революцій.

«Коли студенти перестають боятися адміністрацій навчальних закладів, відкрито протестувати, не ховаючи облич, називаючи себе і вуз, в якому навчаються, то це означає, що невдоволення суспільства досягнуло критичної точки. Якщо вдала розумна, то вона має зробити висновки,» - підкреслила черкаська опозиція.

Немає коментарів:

Дописати коментар