пʼятницю, 18 листопада 2011 р.

Директор драмтеатру переплутав театр із жандармерією?

 17 листопада на Театральній площі  Черкас об’єднана опозиція з ініціативи «Свободи» оперативно зібрала невеликий мітинг протесту проти ухвалення закону «Про ринок землі», який тишком-нишком збиралась протягнути регіональна більшість у Верховній Раді. За п`ять хвилин до початку акції опозиціонери, як завжди, увімкнули свою озвучку у квітковому павільйоні. Не встигла над площею озватись луна від українських пісень, як з драмтеатру вибіг його директор Володимир Осипов (на фото). Ускочивши до квіткарів, він з криком висмикнув опозиційний штекер, заявивши, що забороняє його включати знову. Після цього забіг назад в театр і замкнувся. Ошелешені опозиціонери лише плечима здвинули, адже яке відношення має служитель Мельпомени до виконання обов`язків жандармерії – загадка.

Зрештою, керівник міської «Свободи» Михайло Вакуленко разом з двома міліціонерами пояснив занадто пильному Осипову, що той перешкоджає проведенню цілком мирної і законної акції. При вигляді синіх міліцейських погонів антиопозиційний запал директора драмтеатру різко вщух: за кілька хвилин активісти вже виголошували свої претензії до депутатів у мікрофон.

«Ми знаємо чому так поспішає нинішня влада, намагаючись протягнути закон про продаж землі: вона відчуває, що має небагато часу, що народ терпітиме її наругу недовго, тому  збирається швиденько пограбувати останнє багатство, яке залишилося в Україні – землю, - заявив координатор об`єднаної опозиції Черкащини Леонід Даценко. – Законопроект  Партії регіонів служить виключно інтересам олігархів, які прагнуть за копійки скупити в селян землю і перетворити українців на рабів. Тому влада і боїться розголосу, тому і дає вказівки директору Драмтеатру вимикати нам світло, щоб ми не повідомили громадськість про її наміри».

«Ми говоримо «ні» цьому! – додав Михайло Вакуленко, -  І якщо сьогодні закон буде прийнятий, то завтра, коли «Свобода» разом із однодумцями і політичними партнерами по опозиції прийде до влади, ми його скасуємо і повернемо землю селянам.»

Немає коментарів:

Дописати коментар