понеділок, 27 лютого 2012 р.

Знову атака на сайт ГО "Воля ХХІ"


ЗАЯВА
  Черкаської обласної громадської організації «Воля ХХІ» та
адміністрації сайту «Воля» (volya.ck.ua)

                                                                  
      25 лютого 2012 року ми остаточно переконались, що сьогоднішнє керівництво нашої держави навчилось робити правильні кроки у відповідь на дії опозиції.

     Як відомо, після репресивних акцій по відношенню до найбільшого українського файлообмінника EX.UA, наступного ж дня було здійснено атаки й обвали офіційних сайтів Президента України, ПР, МВС, СБУ тощо. Після цих подій Президент замінив керівника СБУ. І наслідки не примусили довго чекати на себе.

   З пятниці, 24 лютого, почали «падати» патріотичні українські сайти. Першим під «обстріл» попав сайт історичного клубу «Холодний яр» - «Незборима нація». А з 25 лютого було зламано сайт «Воля». Та не просто зламали, а ще й надіслали листа веб-майстрові сайту з погрозами і вимогою не поновлювати роботу сайту.

   Від ранку 27 лютого не працює сайт «Народна самооборона». Відомо, що напередодні було анонсовано, що на цьому сайті мала відбуватись онлайн трансляція засідання у Печерському суді, де буде оголошуватись вирок у справі Ю.Луценка.

    Виходячи з вищевикладеного, ми можемо прийти до висновку, що з приходом нового очільника головної спецслужби України, підсилились системні репресії проти патріотичних організацій та їхніх електронних ресурсів. Це ще раз підтверджує, що при владі у нашій державі знаходиться кліка реваншистів, для яких найбільшим злочином є любов до України, українського народу, його історії, мови, традицій.

   Ми вкотре заявляємо, що діяльність нашої організації не суперечить українському законодавству.  На сторінках нашого сайту ми дотримуємось як законів України, так і законів моралі та етики. Свій сайт ми відновимо і він буде інформувати читачів про нашу діяльність, про події в Україні та за її межами. Ми будемо й надалі займатися своєю статутною діяльністю.

   Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар