середу, 14 березня 2012 р.

Імпічмент Одаричу не вирішить проблему із хамством антинародної влади


Черкаська об’єднана опозиція вважає, що імпічмент Одаричу повністю не розв’яже конфлікт міської влади із Спілкою афганців. Адже цей конфлікт є лише невеликою складовою широкомаштабного протистояння: олігархічна влада януковичів — азарових — тулубів — одаричів проти українського народу, проти кожного черкащанина…

Як відомо, 23 лютого Сергій Одарич на сесії міської ради заявив, що не вважає афганців захисниками вітчизни. Афганці обурились, зажадали від мера офіційних вибачень, і, не дочекавшись реакції, заявили, що знову ініціюватимуть імпічмент міському голові, супроводжуючи це масовими акціями протесту.

«Ми знаходимось в жорсткій опозиції до міського голови та одаричо-тулубівської більшості в міській раді. Тому цілком підтримуємо ініціативу афганців, як нещодавно підтримали ініціативу Соцпартії, яка також намагалась зібрати підписи за проведення референдуму щодо відставки міського голови та Черкаської міської ради, — заявив координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко.- Сергій Одарич не раз демонстрував своє зневажливе ставлення до черкащан, то називаючи їх неорганізованим бидлом, то неохайними свинями.  Ми вважаємо, що така поведінка не достойна посадовця, який представляє територіальну громаду. Але ми не почули жодної реакції правлячої в місті та області Партії регіонів і її генсека, губернатора Тулуба щодо скандальних висловлювань міського голови. Тому наголошуємо, що зверхня позиція міської влади цілком узгоджується з цинічною поведінкою обласної та загальноукраїнської владної команди. Ми стверджуємо, що вся влада, від столичних кабінетів до її представників на місцях, веде нещадну війну із власним народом. А Сергій Одарич просто озвучує загальне ставлення її до людей. Як кажуть, що в Одарича на язиці, те в Тулуба «на умі». Ми вважаємо, що треба позбавлятись від усієї цинічної і хамської влади, а не обмежуватись однією недовірою Одаричу.

Афганці справедливо говорять, що  Одарич їх цинічно принизив, — наголосив Леонід Даценко. — Але хіба не знущається нинішня влада над нашими матерями і батьками, виплачуючи їм жебрацьку пенсію? Хіба не насміхається над нашими дітьми, які не можуть знайти роботу із достойною зарплатою? Хіба не зневажає кожного з нас своєю антинародною, антиукраїнською політикою? Режим януковичів — тулубів — одаричів  веде війну на знищення малого і середнього бізнесу, фермерів, вчителів, медиків, пенсіонерів, кожного українця, кожного черкащанина».

Опозиція переконана, що сьогодні треба думати над тим, як раз і назавжди усунути від влади всю антиукраїнську команду Партії регіонів та її прихвоснів таких, як Одарич. Починати, звичайно, доведеться з масових акцій громадянської непокори. А потім підтримати об’єднану опозицію та її кандидатів на парламентських виборах восени цього року.

Немає коментарів:

Дописати коментар