понеділок, 7 травня 2012 р.

Депутатські онуки


Центрвиборчком поділив Україну на округи. Їх, як і раніше, буде 225. Однак межі округів чудернацько змінилися. Раніше вони проходили кордонами районів. Тепер усе не так. Центральна комісія у Києві угадала бажання бізнесменів від Партії регіонів. "Маєш бізнес-інтерес у цьому селі – отримуй його у свій округ".

Рідний для мене Тальнівський район Черкаської області поділили між трьома округами. Більшу частину забрав собі конезаводчик із Жашкова Валентин Ничипоренко. Менша дісталася цукровому магнату з Корсуня Геннадію Бобову. Два чи три села – суща дещиця – перепали власнику агрохолдингу з Монастирища Андрію Крохмалю.

– У найближчі три роки треба видати своїх дівчат заміж, – каже знайомий Андрій – учитель історії. Він –  батько трьох дітей. – Хто-хто, а я точно знаю, чим усе це закінчиться. Після перемоги на виборах депутати від Партії регіонів отримують право на першочергову купівлю землі. Наступним буде право на першочергове закріпачення селян в межах свого округу. Далі вони захочуть право першої шлюбної ночі із незайманими дівчатами.  Я все можу витримати, але депутатських онуків бавити не буду.



Немає коментарів:

Дописати коментар