понеділок, 25 червня 2012 р.

Даценко склав повноваження голови обласної УНП. Тимчасово


Як сьогодні повідомив координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко, він більше не є головою обласної організації Української народної партії, яку він очолював останні 10 років.
На період виборчої кампанії Леонід Даценко зняв з себе усі повноваження, тож тепер виконуючим обов’язки голови обласної організації став його перший заступник Юрій Сушко (на фото зправа).
«Я балотуватимусь до парламенту по Канівському округу від об’єднаної опозиції. А закон вимагає, що усі кандидати мають бути або від «Батьківщини», або бути позапартійними, бо висувати всіх має партійний з’їзд «Батьківщини», – зазначив Леонід Даценко. — На нашому засіданні у неділю партійці підтримали моє рішення. Також вони висловили підтримку дій Об’єднаної опозиції Черкащини, адже так склалось, що фундатором цього об’єднання в нашій області стала УНП. Вони висловили своє занепокоєння створенням у Києві так званої «Української правиці», бо знають, що лише в цілісної єдиної опозиційної команди є шанс перемогти режим Януковича. Створення якихось альтернативних нібито демократичних об’єднань однозначно на руку владі, тож активісти черкаської УНП  спробують переконати своїх партійних керівників влитися у Об’єднану опозицію і стати її вірним бойовим побратимом».

Немає коментарів:

Дописати коментар