четвер, 19 липня 2012 р.

Уманщина долучилася до акції «Україна проти Януковича»



Об’єднана опозиція Уманщини приєдналася до акції «Україна проти Януковича». Із 17 липня у місті Умань та селах району працюють намети Об’єднаної опозиції, в яких бажаючі зможуть заповнити документи та приєднатися в якості третьої сторони до позову Арсенія Яценюка до Президента Януковича.

Про це під час прес-конференції 17 липня розповів лідер об’єднаної опозиції Умані Максим Поляков. Він наголосив на необхідності законним, конституційним шляхом усунути президента Януковича від влади. Також Поляков повідомив, що акція буде проводитися в порядку, передбаченому чинним законодавством.


«Прийшов час відповідати. І цей судовий позов є першим етапом усунення Януковича від влади», — підкреслив Максим Поляков.

Після прес-конференції Максим Поляков оголосив про початок всеукраїнської акції «Україна проти Януковича» на центральній площі Умані. Кожен, хто мав бажання приєднатися до акції підходив до намету об’єднаної опозиції та писав позовну заяву. Такі ж намети будуть працювати в селах району разом з виїзними громадськими приймальнями. Акція триватиме безстроково. За перші кілька годин з початку акції більше сотні уманчан виявили своє бажання позиватися до Януковича.

Немає коментарів:

Дописати коментар