понеділок, 6 серпня 2012 р.

Об’єднана опозиція Черкащини ще раз показала усіх своїх мажоритарників


Сьогодні віце-спікер Верховної Ради Микола Томенко під час прес-конференції ще раз презентував громадськості остаточно узгоджених і затверджених на з’їздах «Батьківщини» та «Свободи» сімох кандидатів у нардепи по всіх черкаських мажоритарних округах.

Так, на 194-му окрузі (Придніпровський район міста Черкаси) опозиція висуватиме депутата Черкаської міської ради Миколу Булатецького.

По округу № 195, що охоплює частину Черкаського району, а також Чорнобаївський та Драбівський райони здобуватиме депмандат голова фракції «Батьківщина» у Черкаській обласній раді Володимир Гресь.

За симпатії виборців 196-го виборчого округу із центром у Корсуні боротиметься голова наглядової ради банку «Велес» Олександр Сингаєвський.

На виборчому окрузі № 197 від об’єнаної опозиції висуватиметься координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко.


У 198-му виборчому окрузі із центром у Смілі, у боротьбу проти сильних опонентів від влади, включиться кандидат історичних наук, докторант Національної академії державного управління при Президентові України «свободівець» Сергій Рудик.

По 199-му окрузі із центром у м. Жашків узгодженим кандидатом від об’єднаної опозиції Черкащини буде йти на вибори лідер обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко.

На 200-му окрузі за мандат депутата боротиметься голова Уманської міської організації «Фронту змін» Максим Поляков.

Андрій Продан, "Про Головне"

Немає коментарів:

Дописати коментар