четвер, 17 січня 2013 р.

Що Ви таке курите, Сергію Олеговичу?!


За Черкаський градоначальником Сергієм Одаричем давно тягнеться слава генератора неадекватних ідей.

То на зорі свого мерства він заявляв про повальну скопакетизацію всього житлового фонду Черкас, то обіцяв збудувати автобан Черкаси-Київ із подальшим перетворенням обласного центру на спальний район столиці. Кілька років тому черкащан він добряче потішив заявами про будівництво житлових масивів у басейні ріки Дніпро, що зробить наші Черкаси схожими на Венецію. 
  
Але такої концентрації сумнівних і нездійсненних проектів, висловлених мером на прес-конференції у минулий понеділок ще не було ніколи. За один раз він видав на-гора аж три такі ідеї. 


По-перше, як ми багато писали, Одарич об’явив, що хоче, щоб, сплачуючи квартплату, ліфти і дахи багатоповерхівок черкащани ремонтували за додаткові гроші.  

По-друге, цукрово-рафінандний завод мер запланував перетворити «кремнієву долину», аналогічну до тієї, яка є у США. Де він знайде стільки ІТ фахівців та мільярдерів-інвесторів, які взялись би фінансувати нью-економічне диво, Одарич не зізнався.

А його третя заява про те, що нового головного архітектора Черкас він шукатиме за кордоном, бо вітчизняні – «носії совдепівського менталітету», взагалі шокувала всіх. Це ж треба додуматись до такого? А як елементарно такого закордонного чиновника на державну роботу оформить, ніхто не думав? Ну, ясно, обдумування таких рутинних "казусів" не в стилі нашого мера.

Але все сказане на прес-конференції викликає серйозне занепокоєння щодо стану мерського здоров’я. Сергію Олеговичу, не куріть імпортних цигарок! Вони, напевне, контрабандні...

Андрій Продан

Немає коментарів:

Дописати коментар