пʼятницю, 25 січня 2013 р.

Батьківщина-мати – нова жертва «покращення» від Одарича?


Черкаський монумент «Батьківщина-мати», схоже, не витримує одаричевських «покращень». Спочатку з подачі «ефективного менеджера» монументові відключили газ і вручили в руку світлодіодну склянку. Через що вона у черкаському просторіччі з «баби-запальнички» перетворилася на «дівчину з самбукою». Потім комусь прийшла в голову геніальна ідея викопати на схилі город і засадити його квітами у вигляді герба Черкас.

 Днями на цьму городі утворилося провалля діаметром у 10 метрів. Багато хто вважає, що винний якраз славнозвісний герб Черкас і його огорожа.

Стовпи забивали у землю, що й могло спричинити зсув ґрунту. Комунальники ж, звісно, свою провину заперечують. Кивають на відлигу.


Так чи інакше, але яма на візитівці Черкас досягла загрозливих розмірів. Одразу ж провалля почали засипати піском. Його вервечкою передавали на гору курсанти пожежної академії імені Героїв Чорнобиля. Усього нібито засипали 30 тонн піску.

Директор комбінату комунальних підприємств Анатолій Бейн виправдовується: 17 років тому на пагорбі Слави також стався зсув, який довелося засипати.

Дмитро Чонка


Немає коментарів:

Дописати коментар