вівторок, 23 серпня 2011 р.

Перед Черкаською ОДА відкрили два пам`ятники народній картоплі


На думку інших черкаських
гострословів, гранітні кулі
увіковічнюють нову дуже
перспективну породу яйце-
носних курей, виведену на
Черкащині під батьківським
керівництвом С.Б.Тулуба,
яку так і назвали
- "Шахтарською"
Дивна форма фонтанів на нещодавно реконструйованій Соборній площі у Черкасах, на думку лідера об`єднаної опозиції Леоніда Даценка, символізує народну картоплю, «дочасно загиблу під колесами бульдозерів».  Адже якби не ремонт на площі, то опозиція сьогодні збирала б урожай тих «елітних» сортів «тулубівки», «азарівки» та «табачниківки», які посадила тут весною.

« Це якщо говорити про реконструкцію площі жартома, а якщо серйозно, то хотілося б почути, скільки коштів і з яких джерел витрачено на цей об`єкт. На минулій сесії міськради генпідряднику було виділено з бюджету 306 тисяч гривень, хоч влада обіцяла провести ремонт виключно за рахунок спонсорів. Обласна рада свідомо приховує кошторис, навіть на відповідні інформаційні запити відповідаючи відписками,» - зазначив Леонід Даценко.
Так фонтани виглядають "в натурє"
(Фото з сайту ПРОЧЕРК)
Між тим він нагадав, що для реконструкції площі при КП «Управління експлуатації будинку рад» було відкрито спеціальний благодійний рахунок, а заступник голови облради Анатолій Рибак озвучив імовірну суму вартості робіт – 4 млн. грн..


Тетяна ВОРОНЦОВА

Немає коментарів:

Дописати коментар