вівторок, 1 листопада 2011 р.

Черкаські праві об`єднались з лівими проти Одарича


Черкаська об`єднана опозиція підтримала ініціативу соціалістів про створення ініціативної групи для збору підписів щодо проведення місцевого референдуму по достроковому припиненню повноважень Черкаської міської ради та міського голови Черкас Сергія Одарича і закликає своїх прихильників також взяти участь в реалізації цієї ідеї.

Утім, в «антиодаричів» не має сумніву, що до реальної відставки ця ініціатива не призведе.

«Не має значення, на правій чи на лівій політичній платформі ми стоїмо, коли мова йде про захист інтересів місцевих громад, бо чинна міська влада однаково утискає інтереси і пенсіонерів-комуністів і націоналістів, -  заявив депутат міськради від об`єднаної опозиції Володимир Мамалига.
- На жаль, діюче законодавство про референдуми практично не дає змоги провести такий референдум. Як там буде далі – будемо бачити, але ми переконані, що коли назбираємо достатньо підписів, то міський голова вже не зможе говорити, що в нього в місті все гладко і не зможе не рахуватись із думкою опозиції і громади.»

Збори по підготовці до референдуму відбудуться 10 листопада 2011 року о 14.00 за адресою м. Черкаси, бул. Шевченка 117 в приміщенні Соснівської районної ради.

Немає коментарів:

Дописати коментар