вівторок, 13 грудня 2011 р.

Ех, гуляночка!

Черкаські «танці з зірками» обійшлися чиновникам 
у 700 тисяч гривень!

Як відомо, керівництво обласної держадміністрації на День працівника сільського господарства запросило велику кількість відомих зірок української естради. Перед глядачами виступили Софія Ротару, Ян Табачник, Тетяна Недільська, Павло Зібров, дует «Світязь» та інші. Під час святкування співали та танцювали естрадні знаменитості разом із місцевими чиновниками.

Водночас всі офіційні спроби з’ясувати, у скільки ж обійшлося товариство цих виконавців чиновникам, завершилися невдачею. Проте, із неофіційних джерел в адміністрації, які побажали залишитися неназваними, все ж вдалося дізнатися, у скільки чиновникам облдержадміністрації влетіли танці із зірками такого рівня. За їх інформацією, кошторис «гулянки» склав понад 700 тисяч гривень (!).

Загальновідомо, що Софія Ротару є однією із «найдорожчих» співачок за сумою гонорарів не лише в Україні. Також, не дивлячись на те, що Ян Табачник є однопартійцем Сергія Тулуба, за ним не було помічено безкоштовних виступів на таких заходах.

Цікаво було б дізнатися, як сприймають вчителі, медики та жителі області таке «масштабне» у фінансовому плані святкування на 700 тисяч гривень.

Також, виникає питання, а чи не варто було б на цю суму підтримати працівників сільського господарства та простих людей, які  як і в попередні роки, так і в цьому році на своїх плечах та своїм здоров’ям пропагували любов до рідної землі?

Оксана Чернецька, «Нова молодь Черкащини»

Немає коментарів:

Дописати коментар