четвер, 15 грудня 2011 р.

У меморандумі, підписаному черкаськими чорнобильцями,.. обіцянка не брати участь у мітингах!


Лише в Україні підписують меморандуми з владою, щоб вона виконувала закон, - вважають пересічні черкаські чорнобильці. Вони категорично засуджують підписаний меморандум між облдержадміністрацією та керівником обласного осередку «Союз Чорнобиль Україна» Володимиром Болтенковим, оскільки документ готувався без відома основної маси членів громадської організації.


«Ми коли прочитали меморандум, то взялися за голову! Меморандум не має ніякої юридичної сили. Чого ми взагалі маємо підписувати якісь меморандуми? Ми обрали владу, вона повинна те, що написано в законі, і без меморандуму виконувать! – заявив на прес-конференції  чорнобилець, священик УПЦ МП отець Борис Бордовський. - Чого підписуємо? Бо останній пункт як черкаського, так і всеукраїнського меморандуму влади з «Союз Чорнобиль Україною»  - зобов’язання «сприяти зменшенню напруги в суспільстві».

Утім, після цієї самодіяльності черкаської чорнобильської верхівки, низи організації проти розколу, а ще надіються схилити верхи захищати інтереси рядових членів організації.

«Ми постійно зверталися - підтримайте ліквідаторів… Але там з’явилися такі божки, які вже 20 років керують чорнобильською організацією, які отримують гарні гроші. Вони відстоюють тільки свої права, і собі нагороди і ордени, натомість просять не брати участі у мітингах, - вважає отець Бродовський

Тетяна Воронцова

Немає коментарів:

Дописати коментар