середу, 21 грудня 2011 р.

Примус до чистоти?!

Дивіться на подвір'ях міста Черкаси
захоплюючий блокбастер "Володар контейнерів"!

Мер Черкас повернувся з Грузії у войовничо-агресивному настрої. Тамтешні реформи його так вразили, що Одарич збирається якимось чином впливати на законодавство в Україні. Зокрема, черкаський мер сказав: „Я докладу всіх зусиль, щоб законодавство зазнало змін в частині спрощення і прозорості процедур”.

Але поки мер добереться до законодавства, на черкащан чекають випробування. Одарич вирішив з ними більше не цяцькатися і за непокору суворо карати. Мер заявив, що якщо мешканці Черкас, які проживають у приватних домоволодіннях, відмовляться брати щойно закуплені контейнери для сміття, то таким «випишуть штраф – 700 гривень кожного дня».

А ще по дворах ходитимуть студенти-екологи з ЧДТУ та ЧНУ і роз’яснюватимуть особливо тупим необхідність роздільного збирання сміття. Щоб не пхали в контейнери що не треба.
Схоже, доля закуплених за баснослівні кошти контейнерів серйозно турбує Одарича. Та й як не стурбуватися? Ви тільки уявіть собі 5 тисяч цих пластикових виробів на колесах, які треба тепер якось втюхать в кожен двір! А якщо підступні черкащани їх не схочуть, або десь заничкарять? І як потім цей контейнерний „план Барбаросса” тихо поховать?

Ось Одарич і нервується. А ще, ймовірно, і від того, що депутат обласної ради Любов Майборода звернулася до прокуратури міста з проханням розібратися, за яким правом міська влада витратила на закупівлю сміттєвих контейнерів утричі більше, ніж було закладено в бюджеті міста (з бюджету Черкас за поставку контейнерів ТОВ «Спецдревпостач» виділено 6,4 млн. грн. при закладених на ці цілі 2,1 млн. грн.).

Ольга Синицька, "Нова молодь Черкащини" 

Немає коментарів:

Дописати коментар