неділю, 22 січня 2012 р.

Черкащани відзначили День Соборності під снігом


Сьогодні попри вщипливий морозець та пронизливий вітер із мокрим снігом патріотично налаштовані черкащани відзначили День соборності на центральному майдані Черкас. Більше двох сотень юнаків, дівчат з синьо-жовтим макіяжем, місцевих політиків та громадських діячів прийшли на організований об`єднаною опозицією мітинг.

"Українців завжди об`єднувала або спільна справа, або спільний ворог. Сьогодні  в нас усіх спільний ворог - ця владна банда. Сьогодні вона знищує усіх українців -  і в Донецьку, і в Львові. Тому ми всі разом нині кажемо - владній банді геть!" - виступив координатор об`єднаної опозиції Черкащини Леонід Даценко.

"Двадцять років тому в цей день ми так само виходили на вулиці і брались за руки, щоб засвідчити, що ми всі разом проти радянського режиму. Сьогодні влада обдурила і жителів Донецька, і Львова, і пенсіонерів, і чорнобильців", - заявив голова Черкаської міської організації ВО "Свобода" Михайло Вакуленко.

"Це ганьба, що сьогодні в Україні ті люди, які вболівають за нашу державу, які готові працювати на її благо - сидять у в`язниці. Це Юрій Луценко, Юлія Тимошенко. І Тимошенко, і Луценко говорять, що сьогодні всі опозиційні сили мають створити єдиний список на парламентські вибори. Ми в Черкассах вже більше року, як створили єдину об`єднану опозицію, і разом ми обов`язково переможемо!" - підтримав виступаючих депутат Черкаської обласної ради, голова Черкаської обласної організації ВО "Батьківщина" Анатолій Бондаренко.

Після коротких виступів всі присутні взялися за руки і взяли в символічну облогу приміщення облдержадміністрації, як своєрідне попередження, що влада в країні належить народу, а не жменьці злочинців і злодіїв. Завершився захід колективним співом патріотичних пісень під "озвучку", яка лунала з вікон готелю "Черкаси", де знаходиться головний "штаб" опозиції.




1 коментар:

Дописати коментар