понеділок, 6 лютого 2012 р.

Сформуємо нову владу разом!

З такою ініціативою сьогодні на прес-конференції виступив координатор об’єднаної опозиції Черкащини Леонід Даценко.

Перш за все, він висловив тверду упевненість у перемозі опозиційних демократичних сил на майбутніх парламентських виборах.

«Нинішня влада януковичів, азарових, табачників, тулубів виявилась повним банкрутом, - наголосив Леонід Даценко. – Своєю антинародною, антиукраїнською політикою вона все більше об’єднує проти себе опозиційні політичні сили, громадські рухи, усі верстви населення. За останній рік рівень підтримки Президента та його Партії регіонів катастрофічно упав. Як показують соціологічні дослідження, більше 60% громадян готові голосувати за опозиційні сили.»

«Я переконаний, - заявив координатор опозиційних сил Черкащини, - що і більшість черкащан сьогодні готові підтримати об’єднану опозицію. І нині надзвичайно важливо, щоб саме прості громадяни стали соратниками, сподвижниками і співавторами нашої завтрашньої перемоги. Адже лише разом ми здатні перемогти нинішній окупаційний режим».

Тому координатор черкаської опозиції звернувся до всіх черкащан розпочати формувати нову владу разом. Зокрема, він пропонує громадськості, трудовим колективам, усім небайдужим жителям області спільно виробляти програму дій, надавати свої пропозиції, зауваження, думки із проблем, які хвилюють громаду Черкащини. Також Леонід Даценко запропонував взяти активну участь у висуненні та обговоренні кандидатур, які можуть гідно представляти наш Шевченків край у майбутній Верховній Раді від об’єднаної опозиції Черкащини.

Він зазначив, що черкащанам добре відомі імена лідерів об’єднаної опозиції області, які не побоялися відкрито виступити проти нинішнього режиму:

«Сьогодні в наших лавах пліч-о-пліч діють представники практично всіх політичних партій, громадських організацій, які протистоять владі януковичів-тулубів. Це і лідери обласної «Батьківщини» Анатолій Бондаренко, Володимир Гресь, Микола Булатецький, наш земляк-бютівець Микола Томенко, очільники місцевої «Свободи» Тетяна Чорномаз та Михайло Вакуленко, лідер черкаського «Фронту Змін» Наталя Старікова, «нашоукраїнці» Володимир Мамалига і Микола Каплій, голова обласної організації партії «За Україну!» Віталій Коваль, один із засновників Народного Руху – Юрій Громовський, багаторічний керівник черкаської «Просвіти» Олена Фещенко… Разом із нами діють знані на Черкащині громадські діячі, представники творчої, наукової інтелігенції, бізнес-еліти.»

«Я переконаний, що кожен із них може гідно представляти Черкащину у наступному парламенті, чесно і самовіддано працювати у майбутній новій демократичній владі в нашій області, - підкреслив Леонід Даценко. – Впевнений, що вони не зрадять своїх виборців, не зрадять свої політичні переконання.»

Даценко запропонував, щоб черкащани долучились до обговорення кандидатур, щоб ми в області провели своєрідний народний праймеріз (народне опитування), і щоб  у кожному з мажоритарних виборчих округів об’єднану опозицію представляв єдиний кандидат, якого найбільше підтримують саме прості громадяни.

Координатор опозиційних сил зазначив, що нині йде дискусія щодо формату участі опозиції на парламентських виборах.

«Я підтримую ідею Юлії Тимошенко, яка заявила про необхідність іти на вибори єдиним опозиційним загальноукраїнським виборчим списком, - підкреслив він. – Громадяни повинні мати чіткий вибір: влада – опозиція, окупаційний режим – народна воля… Тому сьогодні важливо почути думку громади, яку повинні врахувати київські лідери.»

Леонід Даценко закликав місцеві засоби масової інформації долучитися до обговорення цих питань.

«Двері об’єднаної опозиції Черкащини відкриті для всіх і для кожного», - наголосив Леонід Даценко.

Також він заявив, що об’єднана опозиція області готова і надалі відстоювати інтереси та права громадян, як у місцевих радах, публічних дискусіях із владою, так і на майданах Черкащини.

Пропозиції, звернення, ініціативи тощо можна надавати, як особисто, так і в письмовій формі або через електронні засоби зв’язку.

Звертайтесь за адресою: м.Черкаси, вул.Лазарева, 6 (готель «Черкаси»), кім. 330, 408, тел.. 45-04-08, моб. 067-470-84-30, електронна пошта: dacenko2006@ukr.net

Ваші пропозиції об’єднана опозиція подаватиме у місцеві ЗМІ. Обов’язково будуть висвітлюватися у газеті об’єднаної опозиції «Дзвін» та на сайті dzvin.org.

Разом сформуємо нову владу!
Разом обов’язково переможемо!

1 коментар:

МИКОЛА сказав...

Ваші слова та Богу в уші.

Дописати коментар