понеділок, 2 липня 2012 р.

Гриценко попередив про грандіозну земельну аферу Януковича


Команда Януковича вже підготувалась до того, щоб після виборів провернути багатомільярдну земельну аферу. Внаслідок неї, українські селяни в один момент опиняться без землі, а Україна назавжди втратить стратегічні перспективи розвитку. Заяву такого змісту зробив у Черкасах депутат Верховної Ради України, голова Комітету ВРУ із питань національної безпеки і оборони та лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

Зокрема, він повідомив, що парламентарі-регіонали вже проштовхнули через Верховну Раду у першому читанні законопроект про продаж землі. Відповідно до нього, усі 40 із гаком мільярдів гектарів українських земель сільськогосподарського призначення скуплять кілька сімей.

- Оціночна вартість землі, яка «забита» у вказаний законопроект, складає 300 доларів США за 1 гектар. І це при тому, що гектар такої родючої землі як в Україні, у Європі коштує по 40 тисяч євро. Відтак, землю великими наділами скуплять олігархи, а українські селяни залишаться ні з чим, — застеріг Анатолій Гриценко.

Немає коментарів:

Дописати коментар