середу, 23 січня 2013 р.

«УДАР» готує народний податковий кодекс


Проект нового податкового кодексу нині готує депутатська фракція партії «УДАР». Співавторами нового зведення законів зможуть стати всі небайдужі громадяни. 

Про це заявила у Черкасах народний депутат України від партії «УДАР Віталія Кличка», перший заступник голови Комітету з питань податкової та митної політики Оксана Продан.

У бесіді із журналістами Оксана Продан повідомила про підготовку парламентською фракцією «УДАР» нової редакції Податкового кодексу. На її переконання це дозволить встановити справедливі норми законодавства, які реально захистять малий та середній бізнес та сприятимуть розвитку підприємництва.
- На відміну від Податкового Кодексу Азарова ми ініціюємо широке громадське обговорення нашого проекту. Ми відвідаємо кожний регіон України, де на громадських слуханнях самі підприємці, громадськість та незалежні експерти матимуть змогу стати співавторами цього надзвичайно важливого документу. Саме таким чином партія «УДАР» забезпечить, щоб новий Податковий Кодекс приймався відкрито, а не в інтересах вузького кола осіб наближених до влади, - зазначила народний депутат.

Вже зараз депутатами від «УДАРу» подано проект закону про зменшення для підприємців ставки єдиного соціального внеску. Ним, як запевнила депутатка, передбачається зменшення ставки єдиного соціального внеску до 18,1 відсотка.

Андрій Продан

Немає коментарів:

Дописати коментар